Wij kunnen ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt. Kijk eventjes of jouw vraag hier tussen staat. Zo niet, neem dan contact op via info@maxvanvughtfoundation.nl

In principe kom je in aanmerking wanneer je in een rolstoel zit en graag naar een Willem II wedstrijd gaat kijken. Lees hier meer over de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deelname.

De deelnemers worden gekozen aan de hand van loting. Helaas is het hierdoor niet mogelijk om je voor een specifieke wedstrijd aan te melden.

Er is een kaart voor een rolstoelplaats én een kaart voor een begeleider op de tribune achter de rolstoelplaats. De begeleiding moet zelf worden geregeld. De persoon kan een familielid, verzorger, vriend of vriendin zijn.

Dit is afhankelijk van de wedstrijd en of deze overdag plaatsvindt of in de avond. Je kan er wel van uit gaan dat het een vol programma is en dat je (afhankelijk van jouw woonplaats) zo’n 3 tot 4 uur weg bent.

Nee, de dag of avond wordt volledig door de stichting verzorgd en hier hoef je dus niet voor te betalen.

Na jouw inschrijving krijg je een bevestiging vanuit ons dat deze in goede orde is ontvangen. Afhankelijk van de drukte kan het tot 2 maanden duren voordat je iets hoort. Indien je wordt ingeloot en wordt uitgenodigd voor een wedstrijd, neemt de stichting vanzelf telefonisch contact met jou op. Mocht je niet ingeloot worden, dan krijg je vanuit ons een mailtje waarin staat dat je helaas niet bent uitgeloot.  

Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en of je wordt ingeloot voor de wedstrijd. Helaas is het hierdoor van te voren lastig te zeggen wanneer je naar een wedstrijd kan. Als je je voor komend seizoen aanmeldt, mag je er wel vanuit gaan dat je hetzelfde seizoen nog aan de beurt bent mits je dus uitgenodigd wordt.